Oferta Pune | Portal Pune dhe oferta per punesim ne Kosove
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Ferizaj

  Ka skaduar

 • Orar i plotë
  Gjilan

  Ka skaduar

 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 muaj

Përgaditje Profesionale