Oferta Pune | Portal Pune dhe oferta per punesim ne Kosove
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Punë sezonale
  Kosovë

  Ka skaduar

 • Prishtina
  Orar i plotë
  20 ore
 • Orar i plotë
  Kosovë

  Ka skaduar

 • Orar i plotë
  Mitrovice
  5 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  5 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Orar i plotë
  Gjakove

  Ka skaduar

 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Praktikë

  Ka skaduar

Përgaditje Profesionale