Agjent/e i/eMarketingut | Oferta Pune
 • Global Trade
  • Të dhënat e kompanisë
  • Global Trade
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   049 761 972
 • Pozita: Agjent/e i/eMarketingut

  Data e skadimit
  2 dite
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Agjent/e i/eMarketingut

  Detyrat

  • Të ketë aftësi organizative ; Të njoh tregun dhe ta hulumtojë atë;
  • Krijon kontakte me klientët potencial dhe kujdeset për klientët ekzistues në territorin ose sektorin e caktuar të tregut
  • Aftësi të zhvilluara për shitje komunikim dhe prezantim
  • Të prezantojë tek klientët web platformat Fortrade - Meta trader


  Tjera

  • Të interesuarit  të dërgojn Cv - dhe foto në:
  • Email: [email protected]  , ose në:
  • Tel: 049601030 edhe 049808189 (mundësi viber ne te dy numrat)


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!