Agjent/e te shitjes | Oferta Pune
 • Eco-Line
  • Të dhënat e kompanisë
  • Eco-Line
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Agjent/e te shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Agjent/e te shitjes

  Detyrat

  • Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
  • Zbaton planin e parashikuar të shitjes
  • Analizon prezencën e produkteve në treg
  • Përcjell konkurrencën në treg
  • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
  • Realizon të gjitha komunikimet me klientë
  • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes
  • Të jete në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes
  • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes


  Kualifikimet

  • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
  • Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe i gatshëm për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani (MS Word, Excel, Internet etj)
  • Përvojë pune së paku një vjet në shitje
  • Të ketë patentë shoferin kat. B, perparesi
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
  • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
  • Njohuria e gjuhëve tjera është përparësi
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti


  Tjera

  Procedura e Aplikimit:

  • Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: ecoline.ks@gmail.com
  • Tel:+377 45 900 231


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!