Banakiere | Oferta Pune
 • Reataurant ''Antalya''
 • Pozita: Banakiere

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Banakiere

  Detyrat

  • Marja e porosive 
  • Pergaditja dhe sherbimi i pijeve


  Kualifikimet

  • Eksperience pune se paku 1 vjet
  • Njohese e gjuhes gjermane dhe angleze


  Tjera

  • Kontakti me email : defi_idrizi@hotmail.com
  • Tel:044847271 ose 044640707


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: kosova job
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!