Kamarier/e | Oferta Pune
 • BO Bowling
  • Të dhënat e kompanisë
  • BO Bowling
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044700031
 • Pozita: Kamarier/e

  Data e skadimit
  2 dite
 • Pershkrimi i punes

  ''BO Bowling'' hap vend të lirë pune për:
  • Kamarier/e

  Kualifikimet

  • Të jenë kumikativ dhe ta njohin punen


  Tjera

   • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:
   • Tel:044628467

   


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!