Kuzhinier/e | Oferta Pune
 • Hotel Royal
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Royal
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Kuzhinier/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Kuzhinier/e

  Detyrat

  • Të jete pergjegjes per pregaditjen e ushqimit per nevoja te Hotelit si dhe restaurantit.


  Kualifikimet

  • Kandidati/e duhet te kete njohuri dhe pervoj pune ne Kuzhine se paku tri vite.Perparesi kan ata te cilet kan diplome ne fushen e Hoteleris.


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në:
  • Web: http://www.royalhotel-pr.com
  • Address: Pashko Vasa, No. 3
  • Tel: +381 38 220 902; fax: +381 38 220 903
  • Mob:+ 377 (0) 45 666 113 
  • E-mail: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!