Punëtor në Market | Oferta Pune
 • Elkos Group
 • Pozita: Punëtor në Market

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Elkos Group ne njesin punuese ETC Deqan me date:10-20.08.2017 shpall :
  • Vende të lira pune
  • Puntor sezonal dhe te rregullt ne market!

  Kualifikimet

  • Preferohet diplome e shkolles se mesme
  • Preferohet pervoje  punes paraprake 
  • Aftesi te shkelqyera komunikuese


  Tjera

  APLIKIMI :

  • Aplikimi :www.hr.etc-ks.com dhe ne email adresen:[email protected]
  • Per informata shtese mund te therrisni pa pagese 080030300 
  • konkursi I hapur deri me date20.08.2017


  Lokacion(et) e punes

  Decan

  Etiketat: kosova job
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!