Recepcionist/e | Oferta Pune
 • Hotel Royal
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Royal
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Recepcionist/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Recepcionist/e

  Detyrat

  • Mirepret mysafiret ne Hotel si dhe ben pranimin e tyre Check in,realizon rezervime te cilat behen,kryen pagesat.


  Kualifikimet

  • Nevojitet të ketë njohuri të gjuhes angleze,të programeve te kompjuterit si word exel.
  • Të jet komunikative.
  • Diplom e shkolles se mesme perparesi kan ata apo ato te cilat kan diplom universitare


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në:
  • Web: http://www.royalhotel-pr.com
  • Address: Pashko Vasa, No. 3
  • Tel: +381 38 220 902; fax: +381 38 220 903
  • Mob:+ 377 (0) 45 666 113 
  • E-mail: [email protected]//


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!