Roje Sigurimi | Oferta Pune
 • Kompania e Sigurimit Fizik "COMMANDO" Sh.p.k
 • Pozita: Roje Sigurimi

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vende të lira pune për:
  • Roje Sigurimi

  Tjera

  • Orari i Punës 07:00 deri 19:00
  • Nga e Hëna deri të Premten ditë pune
  • Shtune dhe Diel ditë pushimi
  • ADRESA: RR.JONI P.NR, 20 000 PRIZREN, REPUBLIKA E KOSOVË
  • MOBIL: +377 45 99 16 16
  • E-MAIL: [email protected]
  • WEB:www.commando.name


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!