STEWARDESSES | Oferta Pune
 • The HeadHunter Ltd
  • Të dhënat e kompanisë
  • The HeadHunter Ltd
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. "Garibaldi" Hyrja 1, 1/9 10000 Prishtine, Kosove
  • Numri i kontaktit
   038 749001
 • Pozita: STEWARDESSES

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Jeni gati për një aventurë të vërtetë profesionale? Në emër të shumë prej Kompanive Ajrore Ndërkombëtare dhe ato më prestigjozet, me bazë në Europë, SHBA, Azi, Australi dhe Lindjen e Mesme, me një numër të lartë destinacionesh fluturimi në kryeqytetet dhe qytetet kryesore në Botë, kërkojmë të punësojmë vajza nga Shqipëria dhe Kosova, si:
  • STEWARDESSES

  Kualifikimet

  • Gjatësia minimale 158 cm, në proporcion me 
  • Të mos kenë shenja të dukshme si tatuazhe dhe/ose piercing;
  • Mosha 21-31 vjec;
  • Të zotërojnë gjuhën angleze të folur dhe të shkruar, në mënyrë të rrjedhshme;
  • Njohuria e një gjuhe tjetër përbën avantazh;
  • Të jetë e aftë të notojë;
  • Edukimi arsimor minimal - diplomë e shkollës së mesme;
  • Të jetë e pajisur me pasaportë të vlefshme;
  • Të mos ketë qenë dënuar apo ndjekur penalisht;
  •  Eksperienca në shërbim ndaj klientit përbën avantazh;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese;
  • Të jetë e gatshme të jetojë në qytetin e Muscat, Oman


  Tjera

  • Jeni të interesuara për një sfidë të re dhe eksperiencë të jashtëzakonshme në një kompani të madhe ndërkombëtare? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatet e interesuara janë të lutura të dërgojnë aplikimin e tyre (CV të shkurtër me foto) në: [email protected], për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni në numrin e celularit + 355 68 20567933 (Shqipëri) dhe +38649716161 (Kosovë), nga e Hëna në të Premte. Sa më parë! APLIKO TANI!


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!