Generic selectors
Vetëm fjalë të sakta
Kërko në titull
Kërkoni në përmbajtje
Kërko në postime
Kërko në faqe
job_listing

Qindra punë nga e gjithë Kosova

 • Inxhinier i Elektrikës / Elektornikës

  Archo
  • Postuar 2 ditë më parë
  • 28 Shtator, 2020
 • Asistent/e Koordinator/e Administrative

  Achro
  • Postuar 2 ditë më parë
  • 28 Shtator, 2020
 • Servisues për aparate dhe frigorifer, Monitorues i hapësirave kontraktuale të shitjes

  Korporata-Rugove
  • Postuar 2 ditë më parë
  • 1 Tetor, 2020
 • Water Balance Study for Kosovo & Support to Upgrade of Hydro-meteorological Monitoring System

  Skat
  • Postuar 2 ditë më parë
  • 16 Tetor, 2020
 • Shitës/e, Shankist, Menaxher

  Trosha
  • Postuar 2 ditë më parë
  • 19 Tetor, 2020
 • Agjent/e të shitjes

  Kia-Motors
  • Postuar 2 ditë më parë
  • 19 Tetor, 2020
 • Team member në Restaurant

  Kfc-Kosova
  • Postuar 2 ditë më parë
  • 19 Tetor, 2020
 • Vende të lira të punës (Gjilan)

  Viva-Fresh-Store
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 28 Shtator, 2020
 • Sektorist/e (Fshati Reshtan)

  Viva-Fresh-Store
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 24 Shtator, 2020
 • Zyrtar për financa

  Koral-Invest
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 19 Tetor, 2020
 • Bursë deri në 50%

  Creative-Hub
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 19 Tetor, 2020
 • Përfaqësues/e Mjekësor/e

  KosovaJob-per-klientin
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 18 Tetor, 2020
 • Consultant for Needs and Mapping Assessment

  Ministria-e-Administrimit-të-Pushtetit-Lokal
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 25 Shtator, 2020
 • International Tender Announcement

  Skat
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 2 Tetor, 2020
 • Ekspertë (shërbime sociale, edukative dhe shëndetësore) (2)

  Save-the-Children
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 24 Shtator, 2020
 • (2) Eksperta (jedan tematski i jedan pravni ekspert)

  Save-the-Children
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 24 Shtator, 2020
 • Ekspertë (një ekspert tematik dhe një ekspert ligjor) (2)

  Save-the-Children
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 24 Shtator, 2020
 • Eksperta (jedan tematski i jedan pravni ekspert) (2)

  Save-the-Children
  • Postuar 3 ditë më parë
  • 24 Shtator, 2020
 • Internship in Audit / Accounting

  BDO Kosovo
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 1 Tetor, 2020
 • Office Manager and Language Assistant (full-time)

  Skat
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 29 Shtator, 2020
 • Agjent/e të shitjes (35)

  Bayer-HealthCare
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 18 Tetor, 2020
 • Mësimdhënës për lëndën e Gjuhës Gjermane, të Psikologjisë dhe Praktikant/e në ciklin klasor

  Gjimnazi-Cambridge
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 1 Tetor, 2020
 • Mësimdhënës/e (Zëvendësim)

  Komuna e Malishevës
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 27 Shtator, 2020
 • Mësimdhënës/e

  Komuna Ferizaj
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 26 Shtator, 2020
 • Përgatitës/e të ëmbëlsirave (2)

  GNTC Group sh.a.
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 1 Tetor, 2020
 • Arkatare (Kastriot)

  Kujtesa
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 26 Shtator, 2020
 • Content and Sales Manager

  CEED Kosovo
  • Postuar 4 ditë më parë
  • 28 Shtator, 2020
 • Ndihmës/e Kuzhinier/e

  Chop-Sandwich
  • Postuar 5 ditë më parë
  • 16 Tetor, 2020
 • Forex Account Managers (German, French, Arabic, Polish, Czech/Slovak)

  BDSwiss
  • Postuar 5 ditë më parë
  • 1 Tetor, 2020
 • Analist i Portfolios për Bujqësi

  TEB-Banka
  • Postuar 5 ditë më parë
  • 23 Shtator, 2020
Ngarko më tepër lajmërime

Artikujt e fundit të lajmeve

Aftësitë kyçe që duhet t’i zhvilloni për progres në karrierë

Aftësitë tuaja më të vlefshme përfaqësojnë pikat tuaja kryesore më të mëdha. Përfshirja e pikave kryesore të rëndësishme në CV- në tuaj demonstron përvojën tuaj në një fushë të veçantë. Aftësitë tuaja kryesore u tregojnë punëdhënësve që ju i keni kushtuar kohë dhe praktikë ndërtimit të një aftësie apo mendësie specifike. Akademi Pune ju njofton për rëndësinë e

Lexo më shumë

Rëndësia e strategjisë së marketingut për të tërhequr më shumë klientë

Marketingu është procesi i sjelljes së një ideje, produkti ose shërbimi para një audience blerëse. Marketingu përqendrohet në dëshirat dhe nevojat e klientëve, në mënyrë që kompanitë të identifikojnë se kush mund të blejë produktin e tyre për të tërhequr sa më shumë klientë. Strategjia e marketingut është një seri hapash ose veprimesh të ndërmarra

Lexo më shumë

6 hapat që duhet ndjekur në zgjedhjen e profesionit

Është e domosdoshme që ju të njihni dhe kuptoni veten para se të zgjidhni karrierën e duhur. Kjo demonstron vlerat, interesat dhe aftësitë tuaja personale për të bërë që disa profesione t’ju përshtaten. Ju mund të filloni duke bërë hulumtime për karrierën që i përshtatet interesave tuaja. Gjithashtu, ndjekja e trajnimeve të natyrës si zhvillim

Lexo më shumë