Oferta Pune | Portal Pune dhe oferta per punesim ne Kosove
 • Prishtina
  Gjysmë orari
  3 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Skenderaj
  Orar i plotë
  3 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Punë sezonale
  Kosovë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Orar i plotë
  Kosovë
  4 dite
 • Orar i plotë
  Mitrovice
  2 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  2 jave

Përgaditje Profesionale