Oferta Pune | Portal Pune dhe oferta per punesim ne Kosove
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  20 ore
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Praktikë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  20 ore
 • Prishtina
  Orar i plotë
  20 ore
 • Prizren
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave

Përgaditje Profesionale