Oferta Pune | Portal Pune dhe oferta per punesim ne Kosove
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  22 ore
 • Peje
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  22 ore
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  22 ore
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Praktikë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj

Përgaditje Profesionale