Rreth Autopjesë Partner

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri.

Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.

Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 11 dyqane në Kosovë e Shqipëri, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.

 • Menaxher i shitjes, Shitës në shitore (Suharekë)

  Autopjesë Partner
  • Postuar 2 javë më parë
  • 3 Qershor, 2020
 • Menaxher/e i/e Shitjes (2), Shitës në Shitore (2)

  Autopjesë Partner
  • Postuar 2 javë më parë
  • 3 Qershor, 2020