Rreth EuroMetal

“EUROMETAL SHPK” ish-“Eurometal-Elsam Company”me pronar z. Njazi Musliu është themeluar në vitin 1996 si ndërmarrje tregtare/shërbyese me pakicë dhe shumicë. Qe nga fillimi i veprimtarisë EUROMETAL është marr me tregtinë e metaleve. Fale suksesit ndërmarrja është zgjeruar kryesisht ne reparte prodhuese/shërbyese për kryerjen e punëve per metale si Konstruksione Metalike, mveshja e objekteve me Panelle te Kulmit dhe Fasades si dhe elementet percjellese nga llamarine, si dhe duke bere furnizimin e llamarine per kulme me elemente percjellese.

Në fillim ndërmarrja është themeluar me dy punëtor me pretendim te rritjes, siç edhe ka ndodhur me hapjen e repartit te prodhimit ne vitin 1996; tani ndërmarrja jonë numëron 120 punëtorë të rregullt. Te gjithë, kryesisht punojnë në vijat prodhuese, duke përfshirë edhe ekipet e specializuara të montimit të cilat kryejnë shërbimet në montim. Po ashtu posedojmë edhe stafin e profesionalizuar të inxhinierëve të makinerisë, ndërtimtarisë, elektros, dhe saldator.

Kompania deri në vitin 2007 aktivitetet e saj i ka zhvilluar në objektet e Kooperativës Bujqësore Talinovci në fshatin Talinovc i Muhaxhirëve – Ferizaj. Ndërsa, nga viti 2007 e deri më sot aktivitetin e zhvillon në objektet e vet ndërtuar nga kompania ne buzë magjistrales Ferizaj-Prishtinë, në fshatin Babush i Ri, ku dhe është emëruar “EUROMETAL” SH.P.K.
Në fillim kemi pasur disa makineri kryesisht të përdorura, mirëpo falë angazhimit të mirë kompanisë dhe veçanërisht pronarit, kompania ka arrit që çdo vit të pajiset me makineri të ndryshme, ku tash posedojmë vijat e profilimit të llamarinës dhe te konstruksioneve te celikta, më të përsosura në treg.

te dhenat:

Call 049 503 999

info@eurometal-ks.com

http://www.eurometal-ks.com

Magjistrale Ferizaj-Prishtinë km 7.
Ferizaj, Kosovo

  • Kranist

    EuroMetal
    • Postuar 2 javë më parë
    • 4 Tetor, 2020