Rreth Four Points by Sheraton

Welcome to the Four Points by Sheraton hotel in Kosovo, located in its capital city Prishtina. Four Points by Sheraton Prishtina City is operated under a license agreement from Marriott International, Inc.

 • Vende të lira pune (5)

  Four Points by Sheraton
  • Postuar 2 ditë më parë
  • 7 Korrik, 2020
 • Specialist i Blerjeve dhe Kontrollit të Kostos (1 pozitë), Kuzhinier (2 pozita)

  Four Points by Sheraton
  • Postuar 6 ditë më parë
  • 7 Korrik, 2020