Rreth Mercurius Consulting

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit/motivimit, rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit.
Gjithçka fillon me JU dhe rritet me JU!

  • Junior Associate

    Mercurius Consulting
    • Postuar 2 ditë më parë
    • 18 Qershor, 2020