Rreth Viva Fresh Store

Viva Fresh Store është rrjet i qendrave të shitjes me pakicë. E themeluar në vitin 2003, Viva Fresh ofron asortiment të gjërë në artikuj ushqimor e higjienik, veshmbathje për femra, meshkuj dhe fëmijë, tekstil shtëpiak si dhe shumë produkte të tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj në baza ditore.
Oferta jonë karakterizohet me çmimet më të lira në treg!
Viva Fresh sh.p.k. menaxhon 58 qendra të shitjes me pakicë në 21 qytete të Kosovës, duke u bërë kështu shitësi i vetëm me pakicë i shtrirë në të gjitha regjionet e Kosovës.

 • Vende të lira të punës (Suharekë)

  Viva Fresh Store
  • Postuar 2 javë më parë
  • 25 Qershor, 2020
 • Department Manager

  Viva Fresh Store
  • Postuar 3 javë më parë
  • 26 Qershor, 2020