• Kamarier (2), Banakier (2) dhe Ndihmëse kuzhiniere (1)

  Trendi Restaurant
  • Postuar 3 javë më parë
  • 1 Gusht, 2020
 • Vende të lira të punës

  BlissVille
  • Postuar 1 muaj më parë
  • 1 Gusht, 2020