• Salesforce Administrator

  Gds Group
  • Postuar 2 orë më parë
  • 6 Shtator, 2020
 • IT Helpdesk Employee / IT Helpdesk Mitarbeiter (m/w/d)

  A&O Hostels
  • Postuar 2 orë më parë
  • 6 Shtator, 2020
 • Vende pune me Gjuhë Gjermane dhe Holandeze

  Bambus Group
  • Postuar 2 orë më parë
  • 18 Gusht, 2020
 • Communication and Outreach Officer

  Balkans Policy Research Group
  • Postuar 23 orë më parë
  • 20 Gusht, 2020
 • Telefoniste, Delivery

  Sach LLC
  • Postuar 1 ditë më parë
  • 3 Shtator, 2020
 • Operator i shitjes në Pompë (Bregu i Diellit, Arbëri dhe Vranjevc)

  Shell Kosovo
  • Postuar 1 ditë më parë
  • 3 Shtator, 2020
 • Python Developer – 3 pozita

  StarLabs
  • Postuar 1 ditë më parë
  • 11 Gusht, 2020
 • Public-Private Engagement Specialist (CCN)

  Crimson Capital
  • Postuar 1 ditë më parë
  • 15 Gusht, 2020
 • Billing and Charging Developer

  Ipko
  • Postuar 5 ditë më parë
  • 31 Gusht, 2020
 • Vende të lira të punës (5)

  Kompania për menaxhimin e deponive në Kosovë
  • Postuar 6 ditë më parë
  • 12 Gusht, 2020