• Sektorist/deposit(1) Agjent/e i/e shitjes(1)

  Idea-M
  • Postuar 2 orë më parë
  • 5 Gusht, 2020
 • Menaxher i shitjes, Shitës në shitore (Pejë)

  Autopjesë Partner
  • Postuar 5 ditë më parë
  • 10 Korrik, 2020
 • Menaxher i shitjes (Drenicë), Shitës në shitore (Komoran)

  Autopjesë Partner
  • Postuar 5 ditë më parë
  • 10 Korrik, 2020
 • Agjent/e të shitjes (30) – Prizren, Gjakovë, Pejë

  Cedem
  • Postuar 1 javë më parë
  • 26 Korrik, 2020
 • Cold Calling Agent

  Agrando
  • Postuar 1 javë më parë
  • 24 Korrik, 2020
 • Asistent/e i/e Shitjes (M/F)

  A&M Mega Store
  • Postuar 2 javë më parë
  • 6 Korrik, 2020
 • Arkatare në market (15), Shitëse në market (15)

  Albi Shopping
  • Postuar 2 javë më parë
  • 20 Korrik, 2020
 • Ambulantiv (Shitës në terren)

  Auto Llapi
  • Postuar 2 javë më parë
  • 20 Korrik, 2020
 • Vende të lira të punës

  BlissVille
  • Postuar 2 javë më parë
  • 1 Gusht, 2020
 • Arkitekt/e, Dizajn Interier dhe Shitës/e

  Binni
  • Postuar 3 javë më parë
  • 11 Korrik, 2020