10 Monter të mobileve – Oferta Pune
 • Shtëpia e Mobileve “MOBIN“
 • Pozita: 10 Monter të mobileve

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Shtepia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune:
  • Pozitë: 10 punëtor, montera

  Kualifikimet

  • Shkollimi: Shkolla e mesme e përfunduar
  • Mosha e preferuar: 20-35 vjeçare
  • Të ketë patent shofer (e preferuar)


  Tjera

  • Kontrate pune të menjëhershme
  • Punësim të sigurtë
  • Pagë atraktive mbi mesatare 300-400 euro
  • Sigurim ndaj rreziqeve në punë
  • Të interesuarit të paraqiten në: Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të paraqiten në zyret tona që gjinden në: Fushë Kosovë (prapa komunës së Fushë Kosovës) ku edhe do t'i plotësoni aplikacionet nga ora 08:00 deri në 17:00, Pejë – Te ish kombinati I drurit dhe Prizren – Ne Lubizhde afer stacionit policore.
  • Kontakti: Fushë Kosovë: 049/937-853 Pejë: 049/937-817 Prizren: 049/937-823


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: njoftim pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite