10 Shitës Direkt – Ambulantiv – Oferta Pune
 • Albi Mall
 • Pozita: 10 Shitës Direkt – Ambulantiv

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Albi Commerce pjesë e Albi Group, me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar ekipin e saj.
  • Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë vendi juaj është në Albi Commerce.
  • Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik i cili është duke u rritur shpejt mirëpo me hapa të sigurt. Ofrojmë paga konkurruese, mundësi për zhvillim të karrierës dhe punë të shkëlqyer ekipore, andaj të gjithë ju që dëshironi të jeni pjesë e familjes sonë mund të aplikoni për vendet e lira të punës:
  • Shitës Direkt- Ambulantiv (10 Ekzekutues)

  Kualifikimet

  • Diplomë e shkollës së mesme
  • Përvojë pune në shitje
  • Shkathtësi shumë të mirë komunikuese
  • Të ketë patentë shofer(preferohet kategoria C1), dhe përvojë në vozitjen të kombit


  Tjera

  • Shkarkoni aplikacionin për punësim në adresën www.albigroup.com, dhe së bashku me kopjet e dokumenteve (letërnjoftimit, diploma e edukimit) dhe një fotografi mund ti dorëzoni përmes e-mail adresës: [email protected] (në subjekt cekni pozitën për të cilën aplikoni).
  • Vetëm kandidatët që do të hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen në intervistë, kurse kandidatët që dorëzojnë dokumentet e pakompletuara nuk do të merren parasysh.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftime pune shitje
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite