100 Punëtorë – Oferta Pune
 • Intent Call
  • Të dhënat e kompanisë
  • Intent Call
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   049-87-55-14
 • Pozita: 100 Punëtorë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania “Intentcall„ hap vende të lira pune për:
  • 100 Punëtorë Gjerman-folës
  http://on.fb.me/1W9cuFa

  Kualifikimet

  • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës gjermane,
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit,
  • Njohuri elementare kompjuterike, dhe
  • Moshë mbi  18 vjeçare.
  • (Përparësi kanë personat që e flasin gjuhën Gjermane me theks Zvicëran


  Tjera

  Çka ofrojmë ne:

  1. Trajnim i punëtorëve në fillim dhe gjatë periudhës së punës,
  2. Pagë fikse dhe provisione,
  3. Zyre në qendër të Prishtinës,
  4. Punë afat-gjatë,
  5. Mundësi avansimi,
  6. Pauza të shpeshta gjatë orarit të punës,
  7. Bonuse të rregullta për punëtorët-prindër,
  8. Pagesë të pushimit të lehonisë për nënat,
  9. Shëtitje dhe organizime të ndryshme nga ana e firmës, si dhe
  10. Respektim i festave shteterore të Kosovës dhe të Zvicrës.
  • Orari i punës: 9:00 – 18:00 (E hënë – E premte)

    

  • Për informata dhe detaje të mëtutjeshme mund të na kontaktoni në numrat e telefonit: 049/553-862, 044/956-913 dhe 038/609-300, apo në email adresën: [email protected]

  • Për të n’a përcjellur në Facebook, klikoni linkun: http://on.fb.me/1W9cuFa


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune punetor
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave