12 Punëtorë – Oferta Pune
 • ''Fijona” Sh.p.k.
  • Të dhënat e kompanisë
  • ''Fijona” Sh.p.k.
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. ''Lekë Dugagjini'' - Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   044 148 242
 • Pozita: 12 Punëtorë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania  ''Fijona” hap vende të lira të pune për: Punëtorë Fizik ( 12 )

  Detyrat

  • Kryerjen e puneve sipas kontratave apo marrveshjeve me palen kontraktuese (punedhenesin) ;
  • Të kryej punet dhe detyrat me përgjegjësi të lartë etj ;


  Tjera

  • Informatat dhe aplikimet duhet t’i dërgoni se bashku me CV- në tuaj në këtë adresë [email protected], apo edhe mund te kontaktoni direkt në telefon nr. 044/260 209.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: lyp pune punetor
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite