120 Intervistues në terren – Oferta Pune
 • Index Kosova
  • Të dhënat e kompanisë
  • Index Kosova
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Gazmend Zajmi 32A, 10000 Prishtina
  • Numri i kontaktit
   +381 38 247 977
 • Pozita: 120 Intervistues në terren

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania TNS Index Kosova ka aktualisht pozicione pune të lira për intervistues terreni me orarë fleksibil për gjithë territorin e Kosovës. Këto pozicione pune janë të hapur për studentë dhe profesionistë pa dallim moshe, të interesuar për të punuar në fushën e hulumtimeve.

  Detyrat

  • T’I nënshtrohen trajnimit mbi zbatimin e procedurave të intervistimit
  • T’i respektojnë kriteret e përcaktuara të punës në mënyrë strikte
  • Të jetë I gatshëm të realizoj intervistat në terren (përfishirë këtu gadishmërinë për intervistim në shtëpitë e personave të zgjedhur nga mostra)
  • Të respektojnë hierarkinë
  • Të jetë I gatshëm të punoj edhe në vikend kur kërkohet


  Kualifikimet

  • Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi dhe bashkëpunimi
  • Të kenë aftësi shumë të mira orientimi
  • Të jenë shumë të familjarizuar me përdorimin e kompjuterëve dhe tabletave
  • Të jenë aktualisht studentë ose të diplomuar (së paku shkollën e mesme të kryer)


  Tjera

  • Pagesa është honorarike (në bazë të angazhimit në terren).

   

  • 30 anketues në regjionin e Prishtinës (përfshirë këtu edhe Gllogovcin dhe Podujevën)
  • 15 anketues në regjionin e Ferizajit (përfshirë këtu edhe Lypjan, Shtime dhe Kacanik)
  • 15 anketues në regjionin e Prizrenit (përfshirë këtu edhe Suharekën dhe Dragashin)
  • 15 anketues në regjionin e Pejës (përfshirë këtu edhe Istog, Klinë dhe Decan)
  • 15 anketues në regjionin e Gjilanit (përfshirë këtu edhe Kamenicë dhe Viti)
  • 15 anketues në regjionin e Gjakovës (përfshirë këtu edhe Rahovec dhe Malishevë)
  • 15 anketues në regjionin e Mitrovicës (përfshirë këtu edhe Vushtrri dhe Skënderaj)

  Ju lutemi të aplikoni duke klikuar në këtë link:


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune portal pune prishtine
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite