15 Agjent tregtar – Oferta Pune
 • LIBREX
  • Të dhënat e kompanisë
  • LIBREX
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   045 800 070
 • Pozita: 15 Agjent tregtar

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania e njohur Gjermane "LIBREX"  shpall vend të lirë pune për:
  • Agjent tregtar (Meshkuj) 15 vende te lira pune.
   
  1. Kompania mban trajnime falas per te punesuarit, udhetime jashte shtetit, shperblime cdo muaj, udhetime turistike, dhe pushime falas per te gjithe familjen per punetoret e dalluar.
  2. Kompania ofron bonuse dhe shperblime shume te mira,  si dhe seminare te perjavshme per shitje direkte dhe menaxhim. 
  3. Page shumë konkurruese, kushte te shkelqyera te punes. 
  4. Nese deshironi te arrini sukses, te ja ndërroni vetes dhe familjes suaj jeten brenda nje kohe te shkurter, jeni te mireseardhur dhe ju therrasim te aplikoni ne kompanine tone.
   

  Kualifikimet

  • Duhet te posedoje veture private,
  • Patentë shofer (Kateboria B),
  • Te jetë komunikativë.


  Tjera

  • Për të aplikuar, duhet ta dergoni CV-ne tuaj të bashkangjitur me një foto përmes.
  • E-mailit: [email protected] 
  • r informata shtese ju lutem kontaktoni ne numrin e telefonit 045 800 070 (Thirrjet pranohen nga ora 10:00 - 17:00).

   


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Agent Agjent tregtar economy Ekonomi punetor tregti vend i lire pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite