15 Roje – Oferta Pune
 • Fenix-Security Sh.p.k
 • Pozita: 15 Roje

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kërkojmë 15 punëtorë për vende të lira pune Roje, në Prishtinë

  Kualifikimet

  • Te jetë i moshës 18 deri 38 vjet,
  • Te jetë shtetas i Republikës së Kosovës,
  • Te ketë përfunduar shkollën e mesme (Diploma)
  • Te jetë i Certifikuar dhe Licencuar nga MPB
  • Aplikanti të mos jetë i denuar apo nën hetime deshmi Certifikata e Gjykatës dhe të kaluaren nga Policia 
  • Përparsi kanë Aplikantet që e njohin gjuhen angleze.


  Tjera

  • Të interesuarit mund të lajmrohet prej datës 18.06.2017 deri 02.07.2017.
  • Për informata lajmrohuni në
  • Tel: 044/ 10 32 10, 049/ 20 20 39, 
  • prej orës 13:00h deri 16:00h


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!