15 Roje të Sigurimit Fizik – Oferta Pune
 • International Security
  • Të dhënat e kompanisë
  • International Security
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   "28 Nëntori", Dardani-Prishtinë (mprapa Postës Kryesore)
  • Numri i kontaktit
   044/148-901
 • Pozita: 15 Roje të Sigurimit Fizik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje fizike, Monitorim të Sistemeve të Sigurisë (alarm & kamera), Instalim, Servisim dhe Mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë.
  • “INTERNATIONAL SECURITY”Sh.p.k ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim profesional dhe kushte të mira pune.
  • “INTERNATIONAL SECURITY”Sh.p.k shpall konkurs:
  • 15 Pozita Roje te Sigurimit Fizik (Sigurim themelor)
  • Lokacioni: Prishtine, Lipjan, Fushë Kosovë

  Kualifikimet

  • Të kenë te përfunduar shkollën e mesme
  • Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  •  Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.


  Tjera

  • Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm - përparsi kanë persona të licencuar për siguri fizike nga Ministria e Punëve të Brendëshme.
  • Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00-17:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr.”28 Nëntori”-Dardani, Prishtinë (qendra tregtare mbrapa postes kryesore), ose i dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën:[email protected]
  • Afati për aplikim është i hapur deri më datën: 15/02/2019.
  • Per informata shtesë na kontaktoni:
  • Tel: 038/555-006, 049/748-480, 049/748/483, dhe 044/148-901


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove Lipljan Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave