15 Vende të lira pune – Oferta Pune
 • FRENCH CITY CHICKEN
 • Pozita: 15 Vende të lira pune

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • "FRENCH CITY CHICKEN"
  • Kërkojme  6 punëtore femra
  • Vendi i punës : Fastfood
  • Lokacioni; Prishtinë, Fush Kosovë

  Kualifikimet

  - Të jenë komunikativ dhe të shkathët për gjitha nivelet!
  -  Të ketë perfunduar  Shkollën e Mesme,
  - Të ketë pervojë punë  në sektorë të njëjtë,
     - Të jetë i gatshëm për punë  ekipore,sfida dhe njohuri të reja.!
  - Kanë përparësi ata/ato me përvojë pune ne kuzhinë.


  Tjera

  • Konkursi do te jetë i hapur prej 30.07.2018  deri më 15.08.2018.
  • Paga fikse 300€ + Bonuse
  • Kanditatet e interesuar duhet te dergojne nje CV në e-mail adresen e kompanise: [email protected] ,
   [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: njoftim pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite