15 Vende të lira pune – Oferta Pune
 • Sport Vision Kosova
 • Pozita: 15 Vende të lira pune

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Sport Vision shpall konkurs për vende të lira pune
  • Lokacioni: FERIZAJ (Ferizaj Retail Village)
  • Pozita: Menaxher/e (1)
  • Pozita: Arkatar/e (3)
  • Pozita: Shitës/e (11)

  Detyrat

  - Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm klientëve
  - Kryen prezentimin e produkteve tek klientet e dyqanit
  - Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit si prezentim produkti, prerje fature/kuponi fiskal dhe arketim.
  - Informon klientët për koleksionet e reja dhe përshtat nevojat e klientit sipas koleksioneve të Sport Vision.
  - Kryen zëvendësimin e produkteve që mungojnë në dyqan
  - Mban përgjegjësi për mallin që ka në dyqan


  Kualifikimet

  - Të ketë përfunduar së paku shkollën e mesme.
  - Përvojë e mëparshme në fushën e shitjes (të profilit të njëjtë) jo më pak se 1-2 vite
  - Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit.
  - Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe shitjeje.
  - Të jetë i/e motivuar, i/e besueshëm/e dhe me dëshirë për të punuar.


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar janë të ftuar të dërgojnë dokumentet e tyre
   të aplikimit (CV dhe një foto të bashkangjitur) në [email protected]
  • Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shënoni pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në Subject.
  • Ju lutemi që të jeni të informuar se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
  • AFATI PËR APLIKIM DERI MË: 16/08/2018


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj

  Etiketat: portal pune
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • 5133
  Vushtrri
  Orar i plotë
  1 jave
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Praktikë
  4 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Peje
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave