2 Agjent të shitjes – Oferta Pune
 • Besa Pharm Sh.p.k.
 • Pozita: 2 Agjent të shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania farmaceutike “Besa Pharm Shpk” si përfaqësues ekskluziv për disa brende të njohura hap konkurs pune për:
  • Agjent të shitjes (2)

  Detyrat

  -Prezentimi i produkteve farmaceutike në barnatoret e licencuara
  -Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e produkteve në vazhdimësi
  -Raportimi në baza të rregullta


  Kualifikimet

  -Diplomë Universitare në Mjekësi, Farmaci, Ekonomi ose Marketing
  -Eksperiencë pune në fushën e prezentimit të produkteve së paku një vit
  -Njohuri të tregut për produkte farmaceutike
  -Njohuri të punës me kompjuterë (MS Office – Word, Excel, PowerPoint)
  -Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale
  -Njohuri të gjuhës angleze
  -Patent shofer për kategorinë B


  Tjera

  Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive dhe bonuse
  • Trajnim dhe zhvillim professional
  • Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit [email protected] duke
   dërguar CV-në. Konkursi është i hapur deri me datën 20.09.2018
  • Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite