2 Agjente Marketingu – Oferta Pune
 • Bylis Pharma
  • Të dhënat e kompanisë
  • Bylis Pharma
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: 2 Agjente Marketingu

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Bylis Pharma'' hap vend të lirë pune për:
  • Agjente Marketingu ( 2 )
  • Për promovimin e Medikamenteve ( 1 )  dhe
  • Për promovimin e Produkteve Dermokozmetike ( 1 )

  Kualifikimet

  • Të jetë nën moshen 30 vjeq, te kete mbaruar studimet per Mjekesi,Biologji ose Shkenca Sociale.
  • Gjithashtu duhet te zoteroj nje gjuhe te huaj (preferohet gjuha angleze ose frenge).


  Tjera

   


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob reklam
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave