2 Agjente të shitjes – Oferta Pune
 • Eco-Line
  • Të dhënat e kompanisë
  • Eco-Line
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: 2 Agjente të shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Eco-Line''SH.P.K. hap vend të lirë pune për:
  • 2 Agjente të shitjes ( femra )

  Detyrat

  • Pozita komerciale(femra)- Bënë shitjen e produkteve tona .
  • Të jenë të shkathëta dhe komunikative me klienta. 


  Kualifikimet

  • Të kenë patent shofer
  • Të jenë të shkatheta dhe komunikative


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!