2 Agjente të shitjes – Oferta Pune
 • Ylli Bec
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ylli Bec
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044/ 260 - 960
 • Pozita: 2 Agjente të shitjes

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  ''Ylli Bec'' hap vend të lirë pune për:
  • 2 Agjente të shitjes ( femra )

  Detyrat

  • Pozita komerciale(femra)- Bënë shitjen e produkteve tona në vendet e caktuara nga firma.Të jenë të shkathëta dhe komunikative me klienta. Gjithmonë në teren janë 2 punëtore së bashku


  Kualifikimet

  • Të kenë patent shofer
  • Të jenë të shkatheta dhe komunikative


  Tjera

  • CV e juaja mund t'i dorëzoni ne Hotel Pashtriku ne Gjakovë apo përmes email: [email protected] apo përmes:
  • Tel: 044-260-960 dhe Viber :+37744507555


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!