2 Asistente – Oferta Pune
 • Endi Inc
 • Pozita: 2 Asistente

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania Endi inc, e cila merret me promocione të ndryshme, shpall konkurs për pozitat e mëposhtme të punës: 
  •  2 Asistente (te kenë te kryer fakultetin dhe te jenë mbi moshën 24 vjet)

  Tjera

  • CV-të mund t'i dërgoni në e-mailin: [email protected]
  • Numrat kontaktues:
  • +383 45 566 754
  • +377 45 949 290
  • +377 44 977229
  • Adresa e Kompanisë: 
   Rruga Ibrahim Luftiu, Prishtinë


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune