2 Banakiere – Oferta Pune
 • DBBS Sh.p.k
  • Të dhënat e kompanisë
  • DBBS Sh.p.k
  • Qyteti
   prizren
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: 2 Banakiere

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • DBBS SH.P.K. shpall:
  • KONKURS
  • Për plotësimin e vendeve të lira të punës,
  • Banakiere (2)

  Kualifikimet

  • Të ketë të përfunduar të paktën shkollimin e mesëm,
  • Të ketë aftësi të mira komunikative,
  • Pervoja e punës e preferuar.


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike ose tek zyret e DBBS-ës:
  • CV-në, si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore ,
  • Letër Motivuese,
  • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse,
  • Tё gjithё kandidatёt e interesuar mund tё dёrgojnё dokumentat nё adresёn elektronike [email protected] me titull: Aplikim per poziten
  • Konkursi mbetet i hapur deri më datë 31.11.2016.
  • Vërejtje: Dokumentacioni i kompletuar për konkurim nuk ju kthehet kandidatëve.


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: kosova job
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!