2 Frontend Developer Internship – Oferta Pune
 • SpinpAgency
  • Të dhënat e kompanisë
  • SpinpAgency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: 2 Frontend Developer Internship

  Orari
  Praktikë
  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • FRONTEND DEVELOPER
  • INTERNSHIP - PRAKTIKANT
  • SPINP Agency shpallë konkurs për 2 vende të lira për Frontend Developer.

  Kualifikimet

  • Të bëni zgjidhje moderne për website dhe web responsive,
  • Të përmbushni njohuri të mira në: HTML5, CSS3, Java Script, jQuery, Bootstrap, si dhe njohuritë rreth plugins-ve të ndryshëm si: Canvas, Paralax, SVG, etj. do të jenë përparsi për kandidatët,


  Tjera

  Ne ju ofrojmë:

  • Mundësi të lidhjes së kontratës së punës pas 3 ose 6 muajsh, për kandidatët të cilët tregojnë rezultate shumë të mira në punën e tyre dhe kreativitet gjatë punës,
  • Projekte shumë interesante,
  • Kushte të mira të punës si dhe orar të pershtatshëm të punës,
  • Një ambient modern pune si dhe teknologjinë më të avancuar,
  • Një ekip të motivuar me kulturë pune dhe një hapsirë shumë të gjerë për idetë tuaja.
  • Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë CV-në, së bashku me ndonjë nga punët/projektet e përfunduara, në emailin:
   [email protected] , duke cekur pozitën për të cilën po aplikoni në subjekt të emailit (Obligative).
  • Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për intervistë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave