2 Inxhinierë – Oferta Pune
 • Mabetex Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Mabetex Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Lidhja e Pejës, Zona Industriale - Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 555 618
 • Pozita: 2 Inxhinierë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Mabco Constructions'' hap vend të lirë pune për pranimin e punëtorëve (inxhinierëve), për punë jashtë vendit:
  • Inxhinierë të diplomuar të elektrikës 
  • Inxhinierë të diplomuar të makinerisë 

  Tjera

  Inxhinierët e të gjitha profileve duhet të paraqesin :

  1. Diplomën e fakultetit të kryer
  2. CV-in
  3. Dëshmi mbi përvojën e punës në profesionin e inxhinierit të profilit perkatës
  4. Të njoh programet përkatëse të kompjuterit për punë në projektet e arkitekturës, ndërtimtarisë, elektrikës dhe makinerisë
  • Të gjithë aplikuesit do të i nënshtrohen intervistimit.
  • Konkursi mbetet I hapur 10 ditë nga dita e publikimit në mjetet e informimit.
  • Kandidatët e interesuar aplikacionet për konkurrim i tërheqin në Zyrët e “Mabco Constructions” shpk Lidhja e Pejës Zona Industriale pn. çdo ditë pune prej orës 8:00 – 16:00.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave