2 Komercialiste – Oferta Pune
 • Ylli Bec
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ylli Bec
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044/ 260 - 960
 • Pozita: 2 Komercialiste

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Ylli Bec'' hap vend të lirë pune për:
  • Komercialiste ( 2 )

  Kualifikimet

  • Të kenë patet shoferi kategoria B


  Tjera

  • CV-n mund ta sjellni në zyret e ''Ylli Bec'', prapa ETC, në Fushë Kosovë ose t'i dërgoni në:
  • Email:[email protected]
  • Tel: 044/ 260 - 960 dhe viber +37744507555


  Lokacion(et) e punes

  Gjakove Prishtina

  Etiketat: oferta pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!