2 Komercialiste – Oferta Pune
 • Ylli Pashtriku Sh.p.k
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ylli Pashtriku Sh.p.k
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 260 960
 • Pozita: 2 Komercialiste

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Ylli Pashtriku'' hap vend të lirë pune për:
  • Komercialiste ( )

  Kualifikimet

  • Të kenë patent shofer të kategorisë B,
  • Të kenë përvojë në vozitje,
  • Të jenë të shkathta dhe komunikative.


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:
  • Email-i: [email protected] apo përmes
  • Tel: 044/260 - 960


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune reklam
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave