2 Komercialist/e – Oferta Pune
 • Hotel Pashtriku
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Pashtriku
  • Qyteti
   gjakove
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Gjakovë. rruga nena Terez, 50000
  • Numri i kontaktit
   +37744547701
 • Pozita: 2 Komercialist/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Hotel Pashtriku'' hap vend të lirë pune për:
  • Komercialist/e  ( 2 )

  Kualifikimet

  • Duhen të kenë patent për vozitje


  Tjera

  • Cv e juaja mund t'i dergoni në recepcionin e Hotel Pashtrikut në Gjakove , ose email: [email protected] ose nepermes tel: 044 260 960 dhe Viber +37744507555


  Lokacion(et) e punes

  Gjakove

  Etiketat: portal pune