2 Ligjërues – Oferta Pune
 • Mubare Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Mubare Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Prishtinë : Rr. Bulevardi "NENA TEREZE" (Përballë Radio Kosovës)
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   044 993 927
 • Pozita: 2 Ligjërues

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Ligjërues të Gjuhës Gjermane ( 2 )

  Tjera

  • Orari i punes : 10:00 deri 19:00 ( 1 ore pauze : 12:00 deri 13:00 )

  Pagesa: sipas marrveshjes:

  1. Me perqindje (%)
  2. Me page fikse
  • (Verejtje: Pagesa e pages behet ne dy menyra: 1. qdo muaj-mujore dhe 2: Ditore, qdo dite pune)

  Mënyra e aplikimit :

  • Permes e-mailit : [email protected],com duke derguar CV ,
  • Aplikim drejtpersedrejti ne zyret tona. info: viber: +377 44 993927 dhe 049 344 772
  • Ju mirpresim qdo dite pune nga ora 10:00 deri 19:00


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune ligjerues
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite