2 Masazhere dhe 2 Praktikante – Oferta Pune
 • Lotus Massage
  • Të dhënat e kompanisë
  • Lotus Massage
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   045 818 282
 • Pozita: 2 Masazhere dhe 2 Praktikante

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Lotus Massage kërkon:
  • 2 Masazhere dhe 2 Praktikante
   

  Kualifikimet

  • Të ketë aftesi komunikmi dhe të jetë e shkathtë


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në:
  • Tel:045-81-82-82


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • 5133
  Vushtrri
  Orar i plotë
  1 jave
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Praktikë
  4 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Peje
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave