2 Ndihmës Kuzhinier/e – Oferta Pune
 • Taverna ''Si N'shpi''
 • Pozita: 2 Ndihmës Kuzhinier/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Taverna ''Si N'shpi'' hap vende të lira të pune për:
  • Ndihmës Kuzhinier/e ( 2 )

  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit duhet te kene pervoje pune ne pozitat e caktuara.
  • Të gjithë kandidatet do te shqyrtohen dhe te perzgjedhurit do te ftohen ne intervist.
  • Ju lutem qe ne aplikim ta shkruani per poziten qe jeni te interesuar.
  • Dërgo CV tuaj në email : [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: hoteleri kosova job
 • Punë sezonale
  Kosovë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 856
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave