2 Ndihmës/e i/e kuzhinës – Oferta Pune
 • Hotel Pashtriku
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Pashtriku
  • Qyteti
   gjakove
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Gjakovë. rruga nena Terez, 50000
  • Numri i kontaktit
   +37744547701
 • Pozita: 2 Ndihmës/e i/e kuzhinës

  Data e skadimit
  3 jave
 • Pershkrimi i punes

  ''Hotel Pashtriku''  hap vend të lirë pune për:
  • Ndihmëse të kuzhinës   ( 2 )

  Tjera

  • Cv e juaja mund t'i dergoni në recepcionin e Hotel Pashtrikut në Gjakove , ose email: [email protected] ose nepermes tel: 044 260 960 dhe Viber +37744507555


  Lokacion(et) e punes

  Gjakove

  Etiketat: oferta pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!