2 Pomotere – Oferta Pune
 • Ylli Bec
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ylli Bec
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044/ 260 - 960
 • Pozita: 2 Pomotere

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Pomotere ( 2 )

  Detyrat

  • Të prezentoj produktin tonë në menyrë sa më të bindshëm te klinetat.


  Kualifikimet

  • Pozita Promotere- të jenë të shkathëta dhe komunikative me klienta.


  Tjera

  • Cv e juaja mund ti dërgoni nëpërmes email adresës : [email protected] apo nepermes nr tel 044-260-960 | 044 507-555 apo Viber +37744 507 555


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob