2 Praktikant – Oferta Pune
 • IMF START
  • Të dhënat e kompanisë
  • IMF START
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: 2 Praktikant

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''IMF START'' ofronë mundësi praktike për:
  • Praktikant në Departamentin e Kredive dhe
  • Praktikant  në Zyrën Ligjore

  Detyrat

  • Të interesuarit në Departamentin e Kredive do të mësojnë për procesin e kredidhënies sipas parimeve të bankimit islam, si dhe punë tjera administrative.
  • Të interesuarit në Zyrën Ligjore do të mësojnë për procesin e komunikimit me klient delikuent, futjen dhe përcjelljen e të dhënave në databazë për klient delikuent, përpilimin e propozim përmbarimoreve dhe shkresat e tjera zyrtare etj.


  Kualifikimet

  • Kandidatët duhet të jenë student apo të diplomuar, të kenë shkathtësi të mira në komunikim, përkushtim dhe interesim për të mësuar, njohuri të mira të punës me kompjuter (Word, Excel), të jenë dinamik, fleksibil, kreativ dhe të gatshëm për punë në ekip.


  Tjera

  • Konkursi mbetet i hapur nga data 14.09.2015 deri me datën 21.09.2015.
  • Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-it dhe letër motivimet e tyre vetëm përmes adresës elektronike : [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune Ekonomi praktikë
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite